Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Retreat de Yoga la Plaiul Foii

June 10, 2022 @ 4:00 pm - June 12, 2022 @ 3:00 pm

Retreat de Yoga Plaiul Foii

Retreat de Yoga la Plaiul Foii

Eveniment cu specific de Yoga organizat de Bodymind Balance la Plaiul Foii.

Te gândești să-ți oferi un weekend diferit în mijlocul naturii? Ai ajuns în locul potrivit!

Locatia următorului retreat de yoga si dans este la Plaiul Foii, in coltul de rai în care ne regăsim mereu, fie ca facem practica, dansam, ne plimbam, ne odihnim sau pur și simplu savuram o cafea și privim cerul. Ne întoarcem cu bucurie în suflet și entuziasm de fiecare data.

Te invit să petrecem împreună un sfârșit de săptămână relaxant, departe de zgomotul și agitația orașului precum și al gândurilor cotidiene în perioada 10-12 iunie! Ne vom bucura corpul, mintea și sufletul cu exerciții de Yoga, meditație, respiratie si un peisaj minunat.

Unitatea de cazare cu care vom colabora în acest weekend este Cabana Dianthus, situată în apropiere de Parcului National Piatra Craiului presarat cu paduri de brazi, stanci, varfuri de peste 2200 de metri, ursi, cerbi, vulpi si lupi. Natura ne ajuta sa acumulam energie din tezaurul ei si ne bucura prin aerul puternic ionizat ce este foarte benefic pentru organism. Pe durata weekendului gazdele ne vor pregăti din produse ce provin, pe cât posibil, de la producătorii locali un meniu ovo-lacto-vegetarian special.

Ce vom face?

Pornim ziua de dimineață cu tehnici de respiratie si meditatie iar seara practica de diferite posturi corporale (asane) specifice de Yoga prin care ne vom (re)conecta cu corpul, propriile simțuri și natura ce ne înconjoară. De asemenea ne dezvoltăm tonusul muscular, forța interioară, sporim elasticitatea coloanei vertebrale, echilibrul fizic emoțional și mental.

Descoperă programul detaliat al taberei:

in curand

Transportul îl vom face cu mașinile personale, ne vom grupa și vom împărți costul combustibilului.

Pentru înscrieri te rog să completezi formularul de pe pagina de Contact pentru a-ți oferi toate detaliile legate de plecare, împărțire pe mașini, în camere și donația pentru acest retreat. Participarea se face pe baza înscrierii iar confirmarea se face prin donația de avans.

Te așteptăm, cu drag!

Atenție, locurile sunt limitate.

Locuri libere: 10

Venue

Cabana Dianthus
Strada Plaiul Foii
Zarnesti, 505800 Romania

Organizer

Bodymind Balance
Phone
0734 323 697
View Organizer Website