Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Retreat de Yoga in Busteni (3)

October 27, 2023 @ 8:00 pm - October 29, 2023 @ 4:00 pm

Retreat de Yoga în Bușteni

Eveniment cu specific de Yoga organizat de Bodymind Balance în Bușteni.

Te gândești să-ți oferi un weekend in mijlocul naturii? Ai ajuns în locul potrivit!

Te invit să petrecem împreună un sfârșit de săptămână relaxant, departe de zgomotul și agitația orașului precum și al gândurilor cotidiene în perioada 27-29 octombrie! Ne vom bucura corpul, mintea și sufletul cu exerciții de Yoga, meditație, un peisaj minunat și armonie.

Unitatea de cazare cu care vom colabora în acest weekend este Vila Tango, situată în apropiere de Castelul Cantacuzino. Vila are o poveste aparte, presărată cu iubire de dans, dezvoltare motrică și corporală, pe care o vom descoperi în interiorul ei, pas cu pas. Terasa casei ne oferă o vedere către masivul Caraiman și bucuria de a respira aerul puternic oxigenat ce este foarte benefic pentru organism.

Ce vom face?

Pornim ziua de dimineață cu diferite tehnici de respirație (Pranayama), conștientizare și meditație apoi avem practica de diferite posturi corporale (asane) specifice de Yoga prin care ne vom (re)conecta cu corpul, propriile simțuri și natura ce ne înconjoară. De asemenea ne dezvoltăm tonusul muscular, forța interioară, sporim elasticitatea coloanei vertebrale, echilibrul fizic emoțional și mental.

Descoperă programul detaliat al taberei:

in curand

Transportul îl vom face cu mașinile personale, ne vom grupa și vom împărți costul combustibilului.

Pentru înscrieri te rog să completezi formularul de pe pagina de Contact pentru a-ți oferi toate detaliile legate de plecare, împărțire pe mașini, în camere și donația pentru acest retreat. Participarea se face pe baza înscrierii iar confirmarea se face prin donația de avans.

Te așteptăm, cu drag!

Atenție, locurile sunt limitate.

Venue

Vila Tango
Busteni
Busteni, Jud. Prahova Romania
+ Google Map

Organizer

Bodymind Balance
Phone
0734 323 697
View Organizer Website