Prima clasa de Yoga

Prima clasa de Yoga

Cand ma gandesc la prima clasa de yoga la care am participat, imi vin in minte emotiile si intrebarile care au aparut legate de ce urmeaza sa se intample in practica de yoga.

Studioul nostru este creat astfel incat sa vina in sustinnerea nevoilor tale cotidiene iar impreuna colaboram intr-o maniera armonioasa pentru a iti oferi o experienta unica.

Ce am nevoie la clasele de yoga?

Haine comfortabile si sosete 😀

Pentru practica ai nevoie de haine comfortabile si de curiozitate iar pentru prima clasa de yoga e nevoie sa lasi gandurile la intrare si sa te bucuri de reconectarea ce are loc in timpul practicii.

– Sala de yoga este primitoare si calduroasa, special amenajata pentru clase, saltelele si accesoriile sunt pregatite pentru a sustine practica.

– In functie de cursul de yoga la care alegi sa vii ai nevoie de imbracaminte comfortabila.

– Pentru practica de Vinyasa poti alege haine mai subtiri, pentru practica de yin poti opta pentru tricou cu maneca lunga, pantaloni lungi si sosete, iar pentru Nidra poti veni cu haine calduroase.

– Incurajez sa povestesti instructorului nevoile tale si obiectivele pe care vrei sa le atingi si in functie de acestea te va ghida in practica ta.

Te asteptam cu drag la clasele noastre de Yoga!